Új Bizonyíték Arra, Hogy Az Egészségügyi Ellátáshoz Való Hozzáférés Csökkenti A Bűncselekmény

egészségügyi szívét, pulzusa sztetoszkóp

Sokan azt feltételezik, hogy a különböző típusú ápolási többé-kevésbé ugyanaz, de a valóságban jelentős különbség őket. Hippokratész jóvá, hogy az első orvos, aki elutasítja, babonák, legendák, hiedelmek, hogy jóvá természetfeletti vagy isteni erők okozó betegség. Hippokratész volt jóvá a tanítványai pythogoras az igaza filozófia, orvostudomány. Szétválasztotta a fegyelem, az orvostudomány, a vallás, abban a hitben, azzal érvelve, hogy a betegségeket nem kirótt büntetés az ISTENEK, hanem a termék, a környezeti tényezők, táplálkozás, valamint életmódbeli szokások. Valóban egyetlen említése egy titokzatos betegség, az teljes egészében a Hippokratészi Corpus. Azonban Hippokratész nem működött, sok meggyőződése, hogy az alapján, amit most már ismert, hogy helytelen anatómia, élettan, mint humorism. Ez volt Buqrat egyetlen, aki azt mondta, hogy a betegség semmi köze istenek istennő az, hogy a gondolkodás a Buqrat változás az egész gondolkodás, az emberek pedig Görögország lesz a központ, a tanulás, a tudás.

Mert sok tanulmányok a komplex betegségek nem vizsgálta a kölcsönhatás között mögöttes genetikai tényezők, van néhány példa arra, hogy reprodukálható az adatokat leíró gén-környezet kölcsönhatások, amelyek befolyásolják a betegség (Wong et al., 2004). Azonban egy jó példa arra, hogy a kölcsönhatás a genetikai hajlam, a környezet, a magasabb érzékenységet a fehér bőrű emberek, hogy a fejlesztés a bőrrák. Ezek a világosabb bőrű egyének, úgy tűnik, hogy a bőrrák társul mutációk a melanocortin 1 receptor gén (MC1R).

Egy másik példa a genetikai kapcsolat, hogy egy környezeti tényező, láttam az emberek között az alkohol-dehidrogenáz (ADH) hiány, ha elfogyasztják még a kis mennyiségű alkoholt. ADH-hiány okozta mutáció a ADH1C gén , amely kódolja az ADH alegység; mutációk a ADH1C gén vezet akut érzékenység alkohol lenyelés, gyakori az egyének Ázsiai származású, ami kipirulás az arcon (Vadász, 2005). Néhány további példa az 1. Táblázatban látható.

Ma általánossá vált, hogy a fiatalokat, hogy megvágják magukat. Ez nem egy új gyakorlat láttam, a Biblia. Volt egy ember, aki köti a démoni szellemek, akik egy barlangban lakott, majd vágni a saját.

A fájdalom az elutasítás lehet kezdeni, mielőtt megszületnek, elutasítás át vérvonal, öröklött családi vérvonal. Elutasítás is lehet által okozott sebet, ami történik, a korai gyermekkorban. Túlsúly, hogy egy fizikai fogyatékosság, a tréfát, hogy a félénk, valamint az egyéb közös gyermekkori élmények következtében elutasítása mások a viselkedése alapján, vagy a megjelenést. Ennek következménye, hogy egy érzelem, hogy önutálat, mély ellenszenvet a saját egyéni. Ez az öngyűlölet rendkívül veszélyes, hogy a fizikai test pedig azt eredményezheti, hogy a cukorbetegség, sclerosis multiplex, valamint egyéb betegségek, valamint betegségek, amelyek közösek a mai társadalomban.

NeuroChroma Inc. alakult 2010-ben, hogy a vonat szakemberek kezelése a neurológiai zavar, a használat hullámhossz specifikus szűrők. Szabályozásával a frekvenciákat a fény belép a szembe, idegrendszeri elváltozás. Ezek a változások nem csak vizuális változások.
Élettani változások következnek be a vezérlő fény hullámhossz. Ezt a kezelést fejlesztettek ki, keresztül egy koordinációs az erőfeszítések révén Fejlődési Optometry, Vizuális Rehabilitációs Optometry, Neurológia, Pszichológia. Egészségügyi most már tartalmazzák ezt az új kezelési mód neurológiai zavar Ez az új technika biztosítja egy új nézet mindkét látás zavarok, idegrendszeri zavar. Látogasson el NeuroChroma, hogy többet tudjon meg a Neuro-Optemetric Rehabilitációs Egyesület NeuroChroma.

Csökkenti ez a hibahatár, együtt a kollégákkal, a Center for Collaborative Pszichológia, Pszichiátria a Kentfield, Kalifornia, kialakult egy olyan megközelítés, amely javítja a pontosságot, az értékelés, valamint a kezelés. Ez a módszer hangsúlyozza módszeres tényfeltáró, gondos klinikai értékelését, a használata vizsgálati adatokkal, amikor csak lehetséges, folyamatos visszajelzést között a terapeuta a kliens, illetve időnként, szignifikáns mások. Klinikai haladást gondosan figyelemmel kell kísérni, illetve felülvizsgálata a kezelést elvégezni, ha szükséges. Hívjuk ezt a modellt "együttműködési" aláhúzás a centralitás a szövetség között terapeuta, ügyfél, illetve abban az esetben, ha gyermekek vagy serdülők között terapeuta, mind a szülők. Amikor csak lehetséges, hogy van egy harmadik tagja a kezelés csapat, egy pszichológus,-értékelő, aki elvégez egy kezdeti pszichológiai vagy neuropszichológiai értékelése az ügyfél. Rövidített értékelések ismétlődő időközönként, hogy kövesse az ügyfél haladás.