Nyilvános Hozzáférés

egészségügyi ellátás egészségügyi apple intézkedés táplálkozás

By: samuel ludwig Jan 21, 2014-es típusú Cukorbetegség gyakran félreértik a sok ember. A bőr a legnagyobb szerv az emberi testben. Ez a következő funkciókat - védelem, érzés, hő rendelet, a felszívódás, valamint a víz ellenállását.


Mert a bőr fedi szinte a test minden részét, valamint védi a kórokozók ellen, hajlamos arra, hogy a különböző egészségügyi problémák. Ezek egyike a bőr elszíneződések, amelyek ártalmatlanok, de mégis idegesítő, hogy azok, akik őket.

Bőrproblémák, bőrbetegségek, kéz a kézben. Sok bőr betegségek általában ki miatt elhanyagolt bőr problémákat. Bőr problémák, betegségek terjedhet akne, rosacea, ekcéma, mastocytosis, pikkelysömör, , szeplős, leucoderma (vitiligo), szemölcs, tyúkszem, hogy komoly bőrrák, mint a bőr bazális sejtes rák, laphámsejtes bőrrák, vagy egy ritka típusú, mint a Merkel-sejtes carcinoma, Kaposi-szarkóma, T-sejt lymphoma a bőr. Az egyik fő bűnösök ezeket a problémákat, az UV-sugarak a nap.

Keresse fel orvosát, ha - van egy folt, vagy fáj, hogy nem gyógyul, vagy továbbra is viszket, fáj, varasodás, kéreg, vagy vérzés, több mint 4 hétig, nézd a sérült bőrön vagy fekély jelenik meg, hogy ok nélkül pedig nem gyógyulnak 4 héten belül.

Ír történelmi feljegyzések szerint ebben az időben, mint az 1832-ben Kolera járvány. Az első tünetek a kolera volt, hasi görcsök, majd hallucináció, görcsök, akkor a halál lenne, a nagyon gyors. A betegség terjedését volt bejelölve, mert nagy családok, akár tizennégy ember élt egy szobában a sok bérházak körül Dublin város.

Ez nem tréfadolog; Wobbler Szindróma fájdalmas. Egy kisállat-val fogja érezni a fájdalmat, amíg mozog a nyak, illetve az áram mind a négy lábát. Hogy az állam nagyban befolyásolja a fizikai tevékenységeket, hogy kell csinálni, élvezi (ábra). Ezt képtelen a dolgokat, hogy hogy csinálja, hogy szomorú. Szomorú ténylegesen befolyásolja a kutya egészségét.

Wobbler Betegség a pet nem jelenti azt, hogy ez a világ vége. Ha azt gyanítja, hogy a kuvasz, hogy alakult ki a betegség, nem minden habozás abban, hogy az állatorvos.

Szerencsére springers nem olyan fogékony, mint egyes fajták, hogy örökölt, bőr problémák, vagy immunrendszeri problémák. Néhány, a bőr feltételek lehet könnyen kezelhető, mások szisztémás megkövetelhetik, hogy az egész életen át tartó kezelés tüneti kezeléseket, mint például a helyi krémek.