Skype Audio Beállítások Áttekintése

egészség, életmód, egészségügy

A testem mardossa a fájdalom, az alsó, a lábam, a fejem tetején. Az első felében, az évtized eredményeként a Beteg Védelme, Megfizethető Care Act of 2010-ben 20 millió felnőtt szerzett egészségügyi biztosítási fedezet. 23 Még akkor is, ha a szám a biztosítással nem rendelkező jelentősen csökkent, Amerikaiak milliói még nincs elegendő fedezet.
Emellett adatokat az Egészséges Emberek Középhatótávolságú Felülvizsgálat bizonyítják, hogy jelentős különbségek vannak az ellátáshoz való hozzáférés, a nemi, életkor, a nem, faj, etnikai hovatartozás, oktatás, család, jövedelem. Ezek a különbségek léteznek minden szinten az ellátáshoz való hozzáférést, beleértve az egészségügyi biztosítás, ha egy folyamatban lévő forrás ellátás, valamint a hozzáférés elsődleges érdekel. Különbségek is léteznek által földrajz, mint több millió Amerikai él a vidéki területek hiánya hozzáférés elsődleges ellátás miatt munkaerő-hiány. Jövő erőfeszítéseket arra kell összpontosítania, hogy a telepítés az alapellátás munkaerő, hogy jobb, földrajzilag elosztott, illetve képzett biztosítani kulturálisan illetékes érdekel, hogy különböző populációk.

Limfödéma egy állapot, hogy nincs orvosi gyógymód, bár lehet, hogy sikerült a terápia, ami úgy ismert, mint a Teljes Decongestive Kezelés, vagy a CDT. A folyamat magában foglalja a nyirokmasszázs együttes használata a tömörítés, kötszerek, kompressziós ruha, egy bőrápolási rutin, valamint a rendszeres testmozgást. A legfontosabb szempont a terápia a kézi nyirok (MLD), amelynek célja elvezetését az stagnált, a nyirok, hogy csökkentse a duzzanatot.

Alkalmanként, a terapeuta lehet használni a Szekvenciális Gradiens Szivattyú lazítani fibrotikus szövetek a masszázs előtt. A terapeuta elvégzi a nyirokmasszázs egy speciális szakmai ki a technikát.
Terápiás kezelés korai szakaszában tartható rendszeresen, legalább heti öt nap.
Azok, akik nem könnyű hozzáférést a limfödéma terapeuta használhat egy szekvenciális gradiens szivattyú a nyirokkeringés folyamat.

Egészségügyi papírokat vehet a különböző formákat, beleértve a dolgozatok, esszék, kutatási anyagok, felülvizsgálat papírokat laboratóriumi vizsgálatok-jelentések-hogy csak néhányat említsek. Az a típus, forma, amely a választott különböző egészségügyi feladatot különbözik attól függően, hogy a körét, amit a tanár vagy oktató, mint értékelni. Esszék, laboratóriumi jelentés kijelölt rövidebb formája értékelések, amelyek kellett volna beadni egy rövid időre benyújtott, az azonos napon belül. Másrészt a formák egészségügyi papírokat, például a kutatás-dolgozatok célja, hogy kezelni egy nagyobb hatálya alá értékelését, amelynek értékelése mértékben lehet span egy egész félévben. Ezeket arra használják, hogy értékelje a nagyobb körét, amit tanultam, talán az egész félévben.

Érelmeszesedésnek akkor fordul elő, amikor az artériák blokkolt zsírok, amely akkor kapcsolja be emléktábla okoz, az artériák, hogy megnehezítse. Ez az emléktábla okoz, az artériák eldugulását okoz, az artériák, hogy már nem hordozzák a vért a különböző részein a testét. A dohányzás hozzájárul érelmeszesedésnek azáltal, hogy a vér több ragadós, egyesíti a koleszterin a vérben, illetve válik emléktábla. A dohányzás növeli annak esélyét, hogy ezek a plakkok kiépítése artériák, amellett, hogy egyéb tényezők. Ezek a plakkok is szakítani lesz a vérrögök, amelyek teljesen blokkolja az artériákban. Vérrögök is okozhat stroke. A törés le ezeket a darabokat a lepedéket, mint egy vérrög adja meg a tüdő vagy az agy blokkolja az oxigén gazdag vér, hogy hol kell lennie a normális funkció. Vérrögök nyújthat be, bárhol a szervezetben, mert duzzanat, illetve egyéb tünetek alapján, ahol a vérrög nyújt be.


Vérrögök a tüdőben is okozhat halált.

Egy-szindróma az egyesület több orvosi jelek , tünetek , vagy egyéb jellemzője, hogy gyakran fordul elő együtt. Egyes szindrómák, mint például a Down-szindróma , csak az egyik ok. Mások, mint például a Parkinson-szindróma , több lehetséges oka van. Például, akut koronária szindróma nem egyetlen betegség, hanem a megnyilvánulása, minden különböző betegségek, például a szívinfarktus másodlagos, hogy a koszorúér-betegség még más szindrómák, az oka ismeretlen ismerős szindróma nevét gyakran még használat után is egy mögöttes, mert találtak, vagy, ha több különböző lehetséges elsődleges oka. Példa az előbb említett típusú hogy a Turner-szindróma, valamint a DiGeorge szindróma még gyakran nevezik a "szindróma" nevet annak ellenére, hogy ők is tekinthető, mint a betegség, jogi személyek, valamint a nem kizárólag beállítja a tünetek.